Proizvođači malina iz SBK-a postigli dogovor sa Natural Foodom

Izvor: SEEbiz.eu, 02.Jul.2016, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proizvođači malina iz SBK-a postigli dogovor sa Natural Foodom

VITEZ - Predstavnici proizvođača malina nakon nekoliko pokušaja uspjeli su dogovoriti soluciju s direktorom i predstavnicima firme "Natural Food".

Proizvođači malina su isposlovali da svi koji to žele mogu raskinuti ugovor s firmom "Natural Food" uz minimalnu cijenu predane maline od tri KM. U slučaju povećanja cijena malina na tržištu, dobili bi i razliku u cijeni.

Ugovori mogu biti raskinuti već u ponedjeljak. Predstavnik kompanije Antun Lovrić je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << da ostali koji nastave sa saradnjom moraju vjerovati da će ispoštovati ugovor i da će biti zadovoljni na kraju.

Grupa od 50-ak radnika koja je ostala ispred sjedišta firme "Natural Food" u Šantićima, nedaleko od Viteza, razišla se oko 19:10 sati, nakon jutršnje blokade puta M5 Vitez - Kaonik.

Proizvođači malina tražili su povećanje minimalne cijene otkupa malina sa 2,5 KM na nivo prošlogodišnjih cijena koje su izosile od 3,30 KM do 3,60 KM te isplatu sredstava za dosad predate količine malina.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.