Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Mar.2024, 13:26

Prodat Hotel Jugoslavija po početnoj ceni

Hotel Jugoslavija prodat je danas na licitaciji po početnoj ceni od 3.176.997.271 dinara, što je nešto više od 27 miliona evra. Kupac je MV Investment, u vlasništvu Milenijum tima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hotel "Jugoslavija" prodat po početnoj cijeni: Evo ko ga je kupio

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Mar.2024

BEOGRAD - Hotel "Jugoslavija" prodat je danas na licitaciji firmi "MV Investment", koja je u vlasništvu Milenijum tima, po početnoj cijeni od 27 miliona evra.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Nekadašnji simbol istoimene zemlje: U Hotelu Jugoslavija odsedali Elizabeta Druga, Ričard Nikson i Džimi Karter

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Mar.2024

Hotel Jugoslavija, nekadašnji simbol istoimene zemlje, od danas je u vlasništvu Milenijum tima, kompanije koja je u poslednjih 12 godina izrasla u jednu od najvećih u Srbiji. Hotel je prodat iz stečaja za 27 miliona evra, što je polovina procenjene vrednosti imovine, a Milenijumova ćerka firma...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.