Prodaje se imovina firme Europa: Hoteli na dobošu

Izvor: B92, 03.Sep.2019, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaje se imovina firme "Europa": Hoteli na dobošu

Zemunska firma Europa d.o.o u stečaju unovčava nepokretnu imovinu koja je procenjena na 700 miliona dinara, oglasio je danas stečajni upravnik tog preduzeća.

Imovina je ponuđena u tri celine, a najvrednija, procenjena na 526 miliona dinara, obuhvata hotel na dva sprata, zgradu poslovnih usluga, prostor korišćen kao sala za prosle što se sve nalazi na gotovo pet hektara placa.

Procenjena vrednost placa većeg od pet hektara neposredno uz asfaltni put je 128 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dinara, dok je treća celina sa dva objekta poljoprivrede na više od hektar zemljišta procenjena na 44 miliona dinara.

Sva ponuđena imovine Europe u stečaju nalazi se u katastarskoj opštini Šimanovci na teritoriji opštine Pećinci, a javno otvaranje ponuda za kupovinu nekretnina zakazano je za 3. oktobar.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.