Prodaje se hotel Mediteran u Bečićima

Izvor: GdeInvestirati.com, 10.Jun.2015, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaje se hotel Mediteran u Bečićima

Hotel Mediteran u Bečićima ponovo je na prodaji po početnoj ceni od oko 37 miliona evra, za osam odsto nižoj u odnosu na prethodnu prodaju.

Stečajna uprava je deveti put oglasila prodaju hotela koji je u vlasništvu firme Maestralturs biznismena Blaža Dedića.

Ponude za kupovinu bečićkog hotela mogu se dostavljati do 10. jula podgoričkom Privrednom sudu, a zainteresovani kupci su u obavezi da uplate depozit od pet odsto ponuđene cene.

Ponuđeni >> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << hotelski kompleks izgrađen je na parceli od 16.000 metara kvadratnih i obuhvata hotel Mediteran, kategorisan s četiri plus zvezdice.

Hotel ima 230 soba s 547 ležaja, dva restorana, kafeteriju, plažni restoran-piceriju, dve restoranske bašte, noćni klub i kabare, otvoreni i zatvoreni bazen, velnes i spa centar, fitnes klub, kozmetički i frizerski salon, kongresni centar, vodeni park, fontane, reku i ribnjak, TV salu, rent-a car službu i suvenirnicu.

Stečaj u Maestraltursu uveden je u junu 2013. godine, zbog višegodišnjeg milionskog duga, a račun firme bio je u blokadi pet godina zbog duga od četiri miliona evra.

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.