Izvor: N1 televizija, 14.Maj.2021, 16:30

Prodaja nepokretnosti u aprilu: Dupliran broj ugovora za građevinsko zemljište

Tokom aprila vlasnike je promenilo ukupno 15.546 nepokretnosti u Srbiji, među kojima su i kuće, stanovi, poslovni prostor, garaže, ali i zemljište i drugi objekti. Vrednost ovih transakcija bila je, prema podacima Republičkog geodetskog zavoda - 543,7 miliona evra. Ako se zanemare podaci o aprilskom prometu iz 2020. zbog vanrednog stanja, primetno je da je najveći rast zabeležen kod kupovine građevinskog zemljišta - broj kupoprodajnih ugovora je gotovo dupliran u odnosu na isti mesec 2019.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Evropski avio-saobraćaj u padu čak 65 odsto u odnosu na 2019, samo kargo u plusu

Izvor: N1 televizija, 15.Maj.2021, 08:47

Broj letova u prvoj nedelji maja manji je za čak 65 odsto u odnosu na isti period 2019. godine, pokazuju najnoviji podaci koje je objavila Evropska organizacija za bezbednost vazdušne plovidbe (Eurocontrol). Prema studiji koja se bavila uticajem infekcije kovid-19 na evropski avio-saobraćaj, najveći...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.