Procenat zadovoljnih životom u Srbiji udvostručen

Izvor: B92, 06.Feb.2024, 16:48

Procenat zadovoljnih životom u Srbiji udvostručen

Procenat zadovoljnih ili uglavnom zadovoljnih svojim životom u Srbiji udvostručio se između 2010 i 2022. godine, prema novom Izveštaju o tranziciji EBRD-a.

Tu informaciju podelio je na mreži X (Tviter) Mihail Arandarenko, profesor ekonomije na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu

"Danas imamo preko 25 milijardi evra deviznih rezervi, a pre 12 godina je bilo 10,2 milijarde evra, imamo preko 4 milijarde evra na računu, 40 tona zlata u trezorima", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vučić juče.

Predsednik Srbije je nedavno rekao da imamo gotovo jednak broj ljudi koji se vraća u zemlju u odnosu na one koje odlaze iz zemlje. "To nije bilo zadnjih 45, 50 godina, kada su prvi naši gastrabajteri krenuli van naše zemlje. To su istorijske stvari. Pomaci koje sada ne primećujemo, a koje će opredeliti budućnost Srbije", dodao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.