Problema sa plaćanjem Visa karticom ima, ali očekuje se ubrzo rešenje

Izvor: BKTV News, 26.Okt.2017, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problema sa plaćanjem Visa karticom ima, ali očekuje se ubrzo rešenje

Istražuje se o čemu se radi!

Generalni direktor kompanije Visa za Jugoistočnu Evropu Vladimir Ðorđević potvrdio je pisanje beogradskih medija da je došlo do izvesnih problema kod korišćenja Visa platne kartice u pojedinim trgovinskim lancima, navodeći da će problem biti otklonjen u najkraćem mogućem roku.

"Došlo je do problema, ali je reč o jako ograničenom uzorku. Istražujemo o čemu se radi, a problem će biti rešen u što kraćem vremenskom roku", >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << izjavio je Ðorđević.

Dodao je da se još ne zna da li je uzrok problema kod Visa kompanije ili kod neke treće strane.

Pojedini beogradski mediji su objavili da korisnici Visa kartice ne mogu da plaćaju u pojedinim trgovinama koje prihvataju ove kartice zbog problema u saobraćaju na POS terminalima.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.