Priznanja za doprinos privredi

Izvor: S media, 02.Jun.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priznanja za doprinos privredi

Priznanje za preduzetničko stvaralaštvo "Kapetan Miša Anastasijević" za 2008. godinu danas je u Skupštini grada Beograda dobilo 20 firmi i preduzetnika.

To priznanje se dodeljuje poslednjih devet godina za podsticaj privrede u Srbiji, a nosioci projekta su Medija invent, Fakultet tehničkih nauka iz Novog Sada, Privredna komora Srbije i Privredna komora Beograda.

Javno preduzeće PTT Srbije dobitnik je nagrade za najbolje javno preduzeće, radio televizija Studio >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << B Beograd za društvenu odgovornost i razvoj grada, Saobraćajni institut CIP Beograd za

najbolji menadžment, Jasna Stanivuk za najbolju ženu u biznisu, Dragan Sakan za kreativnost, a najbolja samouprava je opština Lazarevac.

Predsednik Privredne komore Beograda Milan Janković kazao je da dobitnici te nagrade "imaju hrabrost, ideje i želju da u delo sprovedu ono što izgleda nemoguće i neizvodljivo".

Žiri je priznanja dodelio na osnovu vrednovanja poslovnosti, tržišne pozicije, kooperativnosti, kvaliteta usluga, javnosti rada, socijalne politike, imidža i etičkih vrednosti.

U Skupštini Beograda danas je predstavljena i monografija privrede Srbije "Put ka vrhu", koju su pisali novinari iz Srbije na srpskom i engleskom jeziku, a u kojoj je opisano više od 700 privrednih

subjekata, malih i srednjih preduzeća, kompanija i brendova.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.