Železnički saobraćaj između Beograda i Novog Sada bio u prekidu više od 7 sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Feb.2023, 14:07

Železnički saobraćaj između Beograda i Novog Sada bio u prekidu više od 7 sati

Železnički saobraćaj na pruzi Beograd - Novi Sad ponovo je uspostavljen danas u 17.04 časova, navedeno je u saopštenju Infrastrukture železnice Srbije.

Pruga između Beograda i Novog Sada osposobljena je za nesmetano odvijanje železničkog saobraćaja, uključen je napon u kontaktnoj mreži iznad pruge i očekuje se da uskoro krenu prvi putnički vozovi na ovoj relaciji.

Saobraćaj vozova na ovoj pruzi obustavljen je danas u 9.50 sati, zbog velike oluje i vremenskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << neprilika između Inđije i Novog Sada, koje su prouzrokovale tehničke probleme u funkcionisanju železnice.

Stručne službe "Infrastrukture železnice Srbije" u izuzetno lošim i teškim vremenskim uslovima, koji su u velikoj meri otežavali rad na terenu, osposobili su ovu deonicu pruge za nesmetano funkcionisanje železničkog saobraćaja, navedeno je u saopštenju.

Za ospoboljavanje ove deonice novosadske pruge, bila je angažovana dizalica, kao i drezina, pružna mehanizacija i oprema "Infrastrukture železnice Srbije".

Srbija voz: Putnici koji su kupili karte mogu da povrate svoj novac

Nakon otklanjanja smetnji na infrastrukturnim kapacitetima između stanica Beška i Inđija u 18:00 časova uspostavljen je redovan saobraćaj vozova za prevoz putnika na relaciji Beograd centar-Novi Sad-Beograd centar.

Putnici koji zbog prekida saobraćaja nisu uspeli da realizuju putovanje po osnovu prethodno kupljenih voznih karata, imaju priliku da povraćaj vozne cene izvrše na putničkim blagajnama, saopštio je Srbija voz.

Za nerealizovana putovanja po osnovu karata kupljenih putem interneta i kartomata, zahtev se može podneti putem adrese elektronske pošte kontrola.prihoda@srbvoz.rs uz dostavu vozne karte u .pdf formatu, navodi se u saopštenju i ukazuje da je kod pojedinih vozova moguće produženje voznih vremena u trajanju do 10 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kolaps na srpskoj pruzi: Evo zašto su stali vozovi na relaciji Beograd - Novi Sad

Izvor: 24sedam.rs, 04.Feb.2023

Zbog novonastale situacije za sada su otkazani pojedini polasci

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.