Privrednici traže smanjenje obavezne rezerve

Izvor: Beta, 08.Dec.2011, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privrednici traže smanjenje obavezne rezerve

BEOGRAD, 8. decembra 2011. (Beta) - Predsednik kompanije ITM Toplica Spasojević izjavio je u četvrtak da privrednici ne odustaju od zahteva da Narodna banka Srbije (NBS) smanji obaveznu rezervu bankama, iako je guverner protiv toga.

"Za privredni oporava i jačanje konkurentnosti preduzeća neophodna je bolja saradnja privrednika, izvršne i monetarne vlasti", rekao je Spasojević agenciji Beta.

Priv...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Privrednici traže smanjenje obavezne rezerve

Izvor: NaDlanu.com, 08.Dec.2011

BEOGRAD, 8. decembra 2011. (Beta) - Predsednik kompanije ITM Toplica Spasojević izjavio je u četvrtak da privrednici ne odustaju od zahteva da Narodna banka Srbije (NBS) smanji obaveznu rezervu bankama, iako je guverner protiv toga... BEOGRAD, 8. decembra 2011. (Beta) - Predsednik kompanije ITM Toplica Spasojević...

Nastavak na NaDlanu.com...

Tadić sutra s privredom i bankama

Izvor: B92, 09.Dec.2011, 14:40

Beograd -- Predsednik i premijer Srbije Boris Tadić i Mirko Cevtković razgovaraće sutra s predstavnicima privrede i banaka...Sastanku će prisustvovati i guverner Narodne banke Srbije (NBS) Dejan Šoškić i ministri ekonomije i poljoprivrede Nebojša Ćirić i Dušan Petrović, najavila je kancelarija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.