Privredna komora Srbije predstavlja potencijale svojih članica na 42. Međunarodnom sajmu turizma

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2020, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privredna komora Srbije predstavlja potencijale svojih članica na 42. Međunarodnom sajmu turizma

Sajam turizma u Beogradu jedan je od najvećih turističkih događaja u zemlji, a primamljive turističke ponude čekaće vas od 20-23. februara i na štandovima Udruženja za turizam Privredne komore Srbije.

Privredna komora Srbije (PKS), ove godine, štandove ima na 2 lokacije, u hali 1- štand 1410 i u hali 1a- štand 1604, i predstavlja čak 8 manifestacija iz Srbije.

U hali 1, na štandu PKS-a, imate priliku da pogledate ponude Turističke organizacije opštine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pećinci, Etno sela "Sunčana reka", kao i Etno kamp, a na štandu u hali 1a,  čekaju vas ponude Centra beogradskih festivala (CEBEF), Turističke organizacije opštine Ćuprija, kao i Regionalne turističke organizacije Sandžaka.

Tokom sajma održaće se i niz stručnih radionica kao i međunarodni poslovni susreti, a prema sledećem programu:

Prošle godine predstavljeno je više od 900 izlagača, a broj posetilaca premašio je 65 hiljada.

Međunarodni karakter manifestacije, koja svake godine privlači sve više izlagača iz svih delova sveta potvrdilo je, ove godine, više od 250 stranih učesnika iz čak 50 zemalja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.