Privredna komora Srbije: U kompanijama u Srbiji nema povećanja zaraženih radnika virusom Kovid19

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 14:45

Privredna komora Srbije: U kompanijama u Srbiji nema povećanja zaraženih radnika virusom Kovid19

U poslednjih dve nedelje nema povećanja broja odsutnih radnika u kompanijama u Srbiji zbog zaraze virusom Kovid19, pokazuju najnoviji podaci istraživanja Privredne komore Srbije. 

Imajući u vidu porast broja zaraženih na nivou zemlje, podaci govore da je situacija u privredi stabilna kada je reč o broju zaraženih radnika virusom Kovid 19.

Na osnovu poslednjeg preseka od 24. februara broj „kovid odsutnih“ radnika je na istom nivou kao i u nedelji pre.  Na uzorku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 1.134 kompanije sa 385.050 zaposlenih prijavljeno je odsustvo 3,21 odsto zaposlenih. Najveći broj odsutnih radnika je u kompanija na području Užica (6,31 odsto), potom na području Novog Sada (4,99 odsto) i Pančeva (3,99 odsto.)

Pre poslednje dvonedeljne stagnacije u broju zaraženih radnika, u srpskim kompanijama sedam nedelja uzastopno beležen je pad broja zaraženih radnika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PКS: U kompanijama u Srbiji nema povećanja broja zaraženih radnika

Izvor: N1 televizija, 25.Feb.2021

U kompanijama u Srbije u poslednje dve sedmice nije povećan broja radnika koji nisu na poslu zbog toga što su zaraženi koronavirusom, saopštila je danas Privredna komora Srbije.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.