Priveden Davor Dragičević

Izvor: SEEbiz.eu, 25.Dec.2018, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priveden Davor Dragičević

BANJA LUKA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske jutros su u Banjoj Luci priveli Davora Dragičevića, oca stradalog mladića Davida Dragičevića, potvrdio je za Klix.ba advokat Ifet Feraget.

"Još uvijek provjeravam informacije, ali koliko znam, Davor je priveden jer se nije odazvao na poziv za saslušanje. Više detalja za sada nemam", kazao nam je Feraget.

Informaciju o privođenju Dragičevića na Facebook grupi "Pravda za Davida" potvrdila >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << je i njegova bivša supruga i Davidova majka Suzana Radanović.

Podsjećamo, MUP RS prije nekoliko dana je saopćio da su protiv Davora Dragičevića i još 19 osoba, među kojima je i zastupnik u NSRS Draško Stanivuković, podnesene krivične prijave zbog okupljanja ispred Narodne skupštine Republike Srpske 17. decembra, u vrijeme održavanja posebne sjednice na kojoj je izabrana nova vlada.

Prema navodima policije, članovi grupe "Pravda za Davida" postupili su suprotno Zakonu o javnom okupljanju i Zakonu o javnom redu i miru RS. Također, kako su naveli, nastavlja se policijski rad s ciljem utvrđivanja postojanja elemenata izvršenog krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti.

Članovi grupe "Pravda za Davida", 17. decembra su iznijeli teške optužbe na rad MUP-a i negodovali zbog ponovog izbora Dragana Lukača za ministra unutrašnjih poslova RS-a.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIVEDENI OTAC I MAJKA DAVIDA DRAGIČEVIĆA: Davor se nije se odazvao pozivu na saslušanje!

Izvor: Kurir, 25.Dec.2018

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka jutros su priveli Davora Dragičevića, a nedugo potom na Trgu Krajine privedena je i Davidova majka Suzana Radanović.

Nastavak na Kurir...

Priveden Davor Dragičević u Banjaluci

Izvor: RTS, 25.Dec.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske jutros su u Banjaluci priveli Davora Dragičevića, oca stradalog mladića Davida Dragičevića, potvrdio je za "Kliks" advokat Ifet Feraget. . "Još uvijek proveravam...

Nastavak na RTS...

"Mene su uhapsili, a moju dušu sa Trga sklonili"

Izvor: Mondo, 26.Dec.2018, 09:38

Davor Dragičević, otac tragično stradalog Davida Dragičevića, posle saslušanja u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka pušten na slobodu. Šta kaže Dodik..."Večeras sam na Trgu u 18 časova", kazao je po izlasku iz tužilaštva u pratnji svojih advokata, Dragana Tolimira i Ifeta Ferageta i...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.