Izvor: B92, 12.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijave protiv Divca i Nikezića

Beograd -- Vojin Đorđević podneo krivične prijave protiv osoba odgovornih za upis Vlada Divca kao vlasnika 100 odsto kompanije "Voda voda".

Predsednik subotičke kompanije "Si end Si" saopštio je da je prijave podneo Okružnom javnom tužilaštvu protiv NN lica iz Agencije za privredne registre, kao i protiv Vlada Divca i direktora "Voda vode" Zvonimira Nikezića. U saopštenju se navodi da je upis Divca kao jedinog vlasnika "Voda vode" urađen na osnovu falsifikovane dokumentacije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Podnošenjem krivičnih prijava Đorđević izražava i poverenje u nadležne institucije sistema da će, u skladu sa zakonskim propisima, istražiti ovaj proces i sprečiti svaku zloupotrebu i nezakonitost, čak i u radu državnih institucija, kao i da će ostati dosledne tome da niko ne može da bude iznad zakona", navodi se u saopštenju kompanije "Si end Si".

Đorđević i Divac spore se skoro mesec dana preko medija o vlasničkim odnosima u "Voda vodi", a Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja do kraja novembra treba da odgovori na Đorđevićev zahtev da se ispita da li je Divac na zakonit način upisan kao vlasnik 100 odsto te kompanije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.