Prijava za 60 evra kreće u ponoć

Izvor: B92, 27.Apr.2021, 15:12

Prijava za 60 evra kreće u ponoć

Beograd -- Prijava građana za novčanu pomoć u iznosu od 60 evra počinje večeras u ponoć na portalu Uprave za trezor.

Prvih 30 evra biće isplaćeno u maju, a drugih 30 evra u novembru, saopštilo je Ministarstvo finansija.

Кorisnici penzija, primaoci novčane socijalne pomoći i lica u zavodu za izvršenje krivičnih sankcija ne treba da se prijavljuju, već će im novac biti automatski uplaćen.

Prijava građana za direktnu pomoć od 60 evra, u okviru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trećeg paketa pomoći države u borbi protiv pandemije, počinje večeras u ponoć, na portalu Uprave za trezor idp.trezor.gov.rs, izjavio je ministar finansija Siniša Mali.

On je na Instagramu ponovio da će prvih 30 evra punoletnim građanima biti isplaćeno u maju, a drugih 30 evra u novembru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela prijava građana za pomoć od 60 evra

Izvor: Danas, 27.Apr.2021

Prijava građana za novčanu pomoć u iznosu od 60 evra počela je u ponoć na portalu Uprave za trezor idp.trezor.gov.rs, objavilo je Ministarstvo finansija na Instagramu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.