Pribojci se hvale: Mi smo imali Lidl prvi, još 1972. FOTO

Izvor: B92, 13.Okt.2018, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pribojci se hvale: Mi smo imali Lidl prvi, još 1972. FOTO

U Srbiji, bar u onim gradovima u koje je stigao Lidl, vlada prava Lidlomanija.

I dok iz 16 prodavnica stižu slike građana koji čekaju u redu da uđu u objekte, iz drugih stižu pitanja kada će nemački lanac doći i u njihov komšiluk.

Ne i Pribojci – oni tvrde da su prvi imali Lidl. I to ne samo prvi u Srbiji, nego i šire.

Na zvaničnoj fejsbuk strani tog grada postavljena je objava u kojoj se navodi da se Lidl otvorio daleke 1972. godine u Priboju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Godinu dana kasnije jedan je otvoren i u Nemačkoji a zatim prerastao u lanac trgovina. Neuspešno je poslovao, pa je ubrzo zatvoren, a na istom mestu godinama je uspešno radila poznata trafika“, piše u objavi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pribojci se hvale: Mi smo imali Lidl prvi, još 1972. godine

Izvor: SandzakPress.net, 13.Okt.2018

U Srbiji, bar u onim gradovima u koje je stigao Lidl, vlada prava Lidlomanija. I dok iz 16 prodavnica stižu slike građana koji čekaju u redu da uđu u objekte, iz drugih stižu pitanja kada će njemački lanac doći i u njihov komšiluk. Ne i Pribojci – oni tvrde da su prvi imali Lidl. I to ne samo...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.