Premijerka Brnabić, guverner, ministri: Evo ko je sve potvrdio učešće na srpskom Davosu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2018, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijerka Brnabić, guverner, ministri: Evo ko je sve potvrdio učešće na "srpskom Davosu"

Prijavljeno više od 1.000 učesnika

Manje od mesec dana pre održavanja jubilarnog 25. Kopaonik biznis foruma, prijavljeno je više od 1.000 učesnika, a prisustvo je potvrdila srpska premijerka Ana Brnabić i više ministara u Vladi Republike Srbije.

Pročitajte i:

Prisustvo na forumu, koji se održava od 4. do 7. marta na Kopaoniku na temu "Šta posle fiskalne konsolidacije?", potvrdio je i predsednik Fiskalnog saveta Pavle Petrović, guverner Narodne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << banke Srbije Jorgovanka Tabaković, koja će zajedno s ministrom finansija Dušanom Vujovićem prvog dana učestvovati u radu foruma, navodi se u saopštenju organizatora.

Drugog dana foruma, 6.marta, očekuju se potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, ministar privrede Goran Knežević, ministar za saobraćaj Aleksandar Antić, ministar rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Zoran Ðorđević i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević.

Učešće srpske premijerke Ane Brnabić potvrđeno je za treći dan foruma, 7. marta, kada će imati izlaganje pre zaključaka, a najavljen je i govor ministra omladine i sporta Vanje Udovičića i ministra zdravlja Zlatibora Lončara.

Kopaonik biznis forum, tradicionalno organizuju Savez ekonomista Srbije i Udruženje korporativnih direktora Srbije, a pod pokroviteljstvom predsednika Vlade Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Na "srpskom Davosu" premijerka, guverner, ministri...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Feb.2018

Manje od mesec dana pre održavanja jubilarnog 25. Kopaonik biznis foruma, prijavljeno je više od 1.000 učesnika, a prisustvo je potvrdila srpska premijerka Ana Brnabić i više ministara u Vladi Republike Srbije...Prisustvo na forumu, koji se održava od 4. do 7. marta na Kopaoniku na temu "Šta posle...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.