Izvor: Capital.ba, 13.Jun.2011, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer spreman na razgovor sa željezničarima RS

BANJALUKA, Predsjednik Vlade Republike Srpske /RS/ Aleksandar Džombić izjavio je večeras da je spreman da razgovara sa Štrajkačkim odborom 'Željeznica RS' pod uslovom da radnici ovog preduzeća obezbijede minimalan procesa rada. 'Potpuno sam opredijeljen da nađem najbolje moguće rješenje za `Željeznice RS` kako bi obezbijedio kontinuitet poslovanja tog preduzeća, ali je sasvim jasno da se zakon...

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijer spreman na razgovor sa željezničarima

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jun.2011

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske /RS/ Aleksandar Džombić izjavio je večeras da je spreman da razgovara sa Štrajkačkim odborom "Željeznica RS" pod uslovom da radnici ovog preduzeća obezbijede minimalan procesa rada.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Sutra pet miliona maraka "Željeznicama RS"

Izvor: RSplaneta.com, 14.Jun.2011, 19:05

Premijer Republike Srpske /RS/ Aleksandar Džombić izjavio je danas da će Vlada RS sutra uplatiti pet miliona KM Javnom preduzeću "Željeznice RS".

Nastavak na RSplaneta.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.