Predstavnici pokreta #Spasi Me u ponedjeljak se sastaju s premijerom

Izvor: SEEbiz.eu, 17.Mar.2019, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavnici pokreta #Spasi Me u ponedjeljak se sastaju s premijerom

ZAGREB - Jedna od inicijatorica pokreta #SpasiMe Jelena Veljača objavila je kako se u ponedjeljak sastaju s premijerom, nakon velikog subotnjeg prosvjeda protiv nasilja.

"Dragi svi, dogovorili smo termin. Sastanak s premijerom je sutra u podne! Hvala vam svima, bez vaše podrške ovo ne bi bilo moguće. #spasime", objavila je Veljača na Facebooku.

"Zahtjeve Vladi uručujemo sutra, oni su napisani, predočeni medijima i moglo ih se analizirati. Očekujemo zdrav dijalog >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << s njihovom stranom, izvještavat ćemo o koracima i odgovorima koje ćemo dobiti", rekla je Veljača ranijeu emisiji Točka na tjedan N1 televizije.

Podsjetimo, na prosvjedu se u subotu pojavio i premijer Plenković.

"Pozdravljam građansku inicijativu i prosvjed koji je imao veliku potporu. Dobro je da građanske inicijative senzibiliziraju društvo i javnost za grozan fenomen nasilja nad ženam, djecom i u obitelji. To je problem s kojim živimo godinama", rekao je premijer u subotu.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.