Predsednik objavio ko sve i kada dobija novčanu pomoć u maju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2021, 12:31

Predsednik objavio ko sve i kada dobija novčanu pomoć u maju

"Maj mesec u kojem ćete na najbolji mogući način moći da vidite rezultate svog rada ali i rezultate uspeha srpske države“ izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u obraćanju građanima putem Instagram profila buducnostsrbijeav .

"Već 6.maja idemo sa isplatom 30 evra pomoći podrške svim našim penzionerima ,zaslužili su, dan kasnije korisnicima socijalne pomoći i ljudima u zavodima za izvršenje krivičnih sankacija“,ističe Vučić.

"Već 10. maja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << idemo na isplatu 50 posto minimalca našim preduzetnicima malim,mikro,srednjim i velikim preduzećima, navodi predsednik i dodaje „12. maja krećemo sa isplatom 30 evra svim ostalim građanima koji su se prijavili, a već 20. maja krećemo sa isplatom 100 evra za sve građane srpske nacionalnosti na Kosovu i Metohiji koji su se prijavili i razume se 200 evra za nezaposlene na Kosovu i Metohiji“.

Predsednik navodi i da „Odmah posle toga idemo sa drugom tranšom od 600 evra za naše autoprevoznike“.

Dakle sve to je bilo moguće zahvaljujući vašem strpljenju ,vašem radu i vašem trudu .Istovremeno hoću da vas pozovem još jedanput da se vakcinišete i da pokušamo da završimo sa ovom epidemijom da je pobedimo onda ćemo imati još više uspeha i još bolje rezultate, zaključuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.