Predsednik najavio SJAJNE VESTI: Ove godine počinje izgradnja FRUŠKOGORSKOG KORIDORA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2020, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik najavio SJAJNE VESTI: "Ove godine počinje izgradnja FRUŠKOGORSKOG KORIDORA!"

Veoma je važno da Kinezi završe deonicu Čačak - Požega, jer je to važno i za Užice, Ivanjicu, Arilje, Sjenicu, Novi Pazar i ceo zlatiborski deo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će ove godine početi radovi na fruškogorskom koridoru, odnosno Novi Sad - Ruma, a već su krenuli radovi na putu Šabac-Loznica.

- Sve što smo stavili i napisali uradićemo. Postoji nerazumevanje i neznanje kod jednog dela političke javnosti, naših protivnika, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji kažu da moraju da vide celokupan iznos za određeni projekat. Pa, ne morate, jer delimično finansiramo iz budžeta, a delimično preko IPA, kineske Eskim banke. Ljudi pitajte, dobićete odgovor - rekao je Vučić.

Prema njegovm rečima veoma je važno da Kinezi završe deonicu Čačak - Požega, jer je to važno i za Užice, Ivanjicu, Arilje, Sjenicu, Novi Pazar i ceo zlatiborski deo.

On je istakao i da je važno i da kanalizacija bude svuda, i naveo da je za to izdvojeno 900 miliona evra iz budžeta.

Srbija može da se ponosi svojim domaćinima i sve boljim vinima. #Serbia #wine

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Feb 1, 2020 at 4:01am PST

- Prvi put sada kreće u Borči izgradnja kanalizacione mreže na levoj obali Dunava. To mora da bude slučaj i u Irigu i u Šidu i u Vlasotincu, Leskovcu, Vranju, u svakom našem mestu, jer to čini bolji životni standard, kao i bolnice i domovi zdravlja, i sve ono što planiramo da izgradimo - rekao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.