Predsednik Vučić poslao građanima SNAŽNU PORUKU iz Knjaževca: SRBIJA NASTAVLJA DA RADI I GRADI! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2019, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Vučić poslao građanima SNAŽNU PORUKU iz Knjaževca: SRBIJA NASTAVLJA DA RADI I GRADI! (FOTO/VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je nenajavljeno obišao opštinu Knjaževac

Tom prilikom predsednik je obišao i radove na rekonstrukciji puta Knjaževac-Kalna.

- Nastavljamo da radimo i gradimo - napisao je predsednik na svojoj instagram stranici "Budućnost Srbije AV", gde je objavljena i slika sa radnicima na toj deonici puta.

"Nastavljamo da radimo i gradimo!" - Predsednik Vučić u nenajavljenom obilasku radova na rekonstrukciji puta Knjaževac-Kalna.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Sep 18, 2019 at 8:21am PDT

Predsednik Srbije istakao je da obilazi radove na putevima u opštini Knjaževac, a sa njim su bili i predstavnici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, direktor "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak i predsednik opštine Knjaževac Milan Ðokić.

- Sve ide po dinamici i nema okruga u Srbiji koje predsednik ne obilazi i nije obišao, a gde inače rehabilitujemo najmanje po 10, 20 ili više kilometara puteva - rekli su iz resornog ministarstva.

Predsednik je prethodno na Instagram stranici "Budućnost Srbije AV" objavio i video-snimak svoje posete porodici Bogdanović, koja je vlasnik etno sela "Srna".

Predsednik Vučić danas u nenajavljenom obilasku Srbije.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Sep 18, 2019 at 5:55am PDT

Ovom prilikom predsednik je i objasnio da je u nenajavljenu posetu Knjaževcu krenuo da bi se uverio šta je u toj opštini urađeno posle obilaska Zaječarskog okruga i šta još mora da se uradi.

KAKO JE NASTAO GASTARBAJTER? Tog oktobra 1968... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.