Predsednik Vučić danas na potpisivanju sporazuma za IPA program

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 07:40

Predsednik Vučić danas na potpisivanju sporazuma za IPA program

Nakon ceremonije potpisivanja predviđene su izjave za medije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas potpisivanju Finansijskog sporazuma za drugi deo Akcionog IPA programa za 2020. godinu.

Potpisivanje je najavljeno za 13 sati u Palati "Srbija", a sporazum će potpisati ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović i šef Delegacije Evropske unije u Srbiji ambasador Sem Fabrici.

, saopštila je pres služba predsednika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POTPISAN IPA SPORAZUM: Srbija dobija 156 miliona evra bespovratne pomoći (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvao je danas potpisivanju Finansijskog sporazuma za drugi deo Akcionog IPA programa za 2020. godinu..Potpisivanje je obavljeno u 13 sati u Palati "Srbija", a sporazum su potpisali ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović i šef Delegacije Evropske...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.