Pravi razlog zašto žene teže dolaze do orgazma

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jan.2015, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pravi razlog zašto žene teže dolaze do orgazma

Istina je da žene teže doživljavaju orgazam, a neke uopšte ne dožive vrhunac.

Dok mnogi smatraju da je to problem u glavi, rezultati novog istraživanja pokazuju da je krivica na oba pola.

Ranija istraživanja pokazuju da je veliki broj žena spreman da zadovolji svog partnera i nakon toga mirno utone u san bez i da su same zadovoljene. Porazan je rezultat ankete prema kojoj čak 75 odsto žena je bilo s muškarcima s kojima nisu imale orgazam i koji za to nisu ni marili.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Prema svim činjenicama, žene su krive ako se ne potrude da dobiju ono što su i naumile, ali najveća krivica je na lijenjim i nemarnim muškarcima, navodi se u novom istraživanju.

Dokaz te bolne istine koja se ipak lomi na nježnijem polu. Kako muškarce nije briga, tako nije ni žene. Zato dame, potrudite se da uživate i budete zadovoljene.

Stručnjaci kažu da tako nećete biti srećni samo vi, već i vaš muškarac kada vidi vaš zadovoljan i srećan izraz lica, piše Press.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.