Poznata prodavnica uvodi nov sistem plaćanja: Ne treba ni keš, ni kartica, a ni internet

Izvor: B92, 15.Maj.2023, 16:44

Poznata prodavnica uvodi nov sistem plaćanja: Ne treba ni keš, ni kartica, a ni internet

Ni keš, ni kartice, a ni internet: Kaufland od jeseni želi da ponudi novi način plaćanja.

Nakon drogerija kao što su Rossmann i Müller i mnogih drugih, ovaj prodavac svojim kupcima uskoro nudi i Bluecode.

Kako piše "Lebensmittel Zeitung", način plaćanja biće deo Kauflandove aplikacije, tako da kupci ubuduće mogu da plaćaju svoje kupovine putem aplikacije, prenosi Feniks magazin.

Pre svega, žele da testiraju proces, nakon uspešnog završetka te >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << faze, nova funkcija biće dostupna u aplikaciji od jeseni. Nakon što kupci sačuvaju svoje podatke o plaćanju, mogu jednostavno da skeniraju QR kod na bilo kojoj kasi Kauflanda i da izvrše plaćanje putem telefona. Crni QR kod tada postaje plav.

Aplikacija može privremeno da radi i offline. To znači da korisnici mogu da plaćaju putem aplikacije čak i kada im telefon nije povezan s internetom. Kaufland Pay se može koristiti i na kasama s osobljem i na samouslužnim kasama.

Pročitajte više:

Trgovinski gigant uvodi veliku promenu: Ove proizvode izbacuje iz prodaje

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.