Poziv za upis jedinica za Trijumf

Izvor: B92, 26.Jan.2008, 02:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv za upis jedinica za Trijumf

Beograd -- Poziv za upis i uplatu investicionih jedinica otvorenog investicionog fonda "Trijumf" trajaće od 28. januara do 18. februara.

Investicioni fond "Trijumf" je sedmi takav fond na srpskom finansijskom tržištu

Citadel Aset Menadžment, društvo za upravljanje otvorenim investicionim fondom "Trijumf", objavilo je da će tronedeljni upis i uplata ainvesticionih jedinica početi 28. januara, po pojedinačnoj ceni od 1.000 dinara, bez naknade za kupovinu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Otvoreni investicioni fond „Trijumf" poslovaće kao fond rasta vrednosti imovine i najmanje 75 odsto svoje imovine ulagaće u u vlasničke hartije od vrednosti na Beogradskoj berzi i berzama u okruženju.

Naknada za upravljanje fondom iznosiće 2,5 odsto godišnje, dok će naknada za izlazak iz fonda ili prodaju investicionih jedinica zavisiti od dužine članstva i kretaće se od jedan odsto za članstvo do godinu dana, 0,5 odsto za članstvo do dve godine, dok se neće naplaćivati za članstvo duže od dve godine.

„Namera nam je da investicioni fond Trijumf učinimo pristupačnim za sve investitore tako što ćemo proceduru ulaganja učiniti što jednostavnijom i jeftinijom. Očekujemo da će Trijumf biti izbor ne samo za velike investitore, već i za građane kojima će to biti nova mogućnost za štednju i zaradu", izjavio je generalni direktor Društva Citadel Aset Menadžment Aleksandar Krtinić.

Kako se navodi u saopštenju, uplata investicionih jedinica obavljaće se u prostorijama društva za upravljanje u zgradi Geneks na Novom Beogradu i preko ovlašćenih posrednika – brokerske kuće Citadel Sekjuritiz (Securities), ekspoziturama Folks banke u Srbiji i brokerske kuće MMK Grupe u Nišu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.