Poziv na saradnju

Izvor: Akter, 03.Jul.2015, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv na saradnju

Ideja regionalnog povezivanja i jačanja privatnog sektora jedan od imperativa Vlade Srbije, poručio je ministar Željko Sertić u Mostaru

Ministar privrede Srbije Željko Sertić je, na početku konferencije regionalnog poslovnog kluba "Mostove gradi ekonomija" u Mostaru, pozvao na povezivanje firmi zbog činjenice da su tržišta pojedinačno mala, saopštilo je resorno ministarstvo.

Sertić je pozvao privrednike da aktivno učestvuju u društvenom i političkom životu >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << i da se udružuju kako bi njihovi zahtevi bili ispunjeni.

Nema političara koji vas neće podržati baš kao što sam ja došao iz Beograda u Mostar da to učinim jer je ideja regionalnog povezivanja i jačanja privatnog sektora jedan od imperativa Vlade Srbije, poručio je Sertić.

Na skupu na kome se govorilo o barijerama u međusobnom poslovanju u regionu, kao i o značaju političke stabilnosti za ekonomski prosperitet učestvovali su ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine Mirko Šarović i predsedavajući Predsedništva BiH Mladen Ivanić.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sertić: Privreda da gradi mostove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2015

Ministar privrede Željko Sertić otvorio je danas petu privrednu konferenciju regionalnog poslovnog kluba "Mostove gradi ekonomija" u Mostaru poručivši da je neophodno umrežavanje firmi zbog toga što su tržišta u ovom delu regiona pojedinačno mala..."Privreda je delegirana, ne samo da gradi mostove,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Sertić: Privreda stvara mostove

Izvor: Danas, 04.Jul.2015, 07:56

Mostar - - Ministar privrede Srbije Željko Sertić je otvarajući petu privrednu konferenciju regionalnog poslovnog kluba „Mostove gradi ekonomija“ u Mostaru insistirao na potrebi umrežavanja firmi zbog činjenice da su naša tržišta pojedinačno mala. „Privreda je delegirana, ne samo da gradi...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.