Poziv građanima za očitavanje brojila: Zajedno protiv širenja koronavirusa

Izvor: B92, 30.Mar.2020, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv građanima za očitavanje brojila: Zajedno protiv širenja koronavirusa

Beograd -- Elektroprivreda Srbije će u toku vanrednog stanja uložiti maksimalne napore da u okviru redovnih aktivnosti očita brojila svih kupaca, poštujući mere zaštite.

Da bi se smanjila mogućnost kontakta i dodatno zaštitilo zdravlјe građana Elektroprivreda Srbije, moli sve kupce da zaklјučno sa 1. aprilom očitaju stanje na svom mernom uređaju i da istaknu stanje brojila i datum očitavanja na vidnom mestu na ulazu u svoje objekte.

Pored toga, mogu u narednim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << danima da jave stanje sa brojila pozivom na broj telefona koji je odštampan na računu, ili putem maila slanjem podataka (ime i prezime, adresa, ED broj i stanje na brojilu, datum očitavanja) na mail adrese prema lokaciji brojila.

Adrese za distributivna područja su: područje Beograda je info.centar@epsdistribucija.rs, za područje Vojvodine prijavastanja.ev@eps.rs, za područje Kralјeva prijavastanja.kv@eps.rs, za područje Kragujevca prijava.stanja.kg@eps.rs i za područje Niša stanja.jugoistok@eps.rs.

EPS kao društveno odgovorna kompanija moli kupce da iskoriste ovu mogućnosti i jave očitano stanje brojila čime će se dodatno osigurati tačnost i ispravnost računa.

"Apelujemo na sve građane da budu odgovorni i striktno poštuju mere države donete zarad sprečavanja širenja korona virusa. Sve aktivnosti Elektroprivrede Srbije usmerene su tako da su i u ovim vanrednim okolnostima obezbeđeni stabilna proizvodnja i nesmetano snabdevanje električnom energijom za privredu i građane Srbije", navodi se u saopštenju EPS.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Poziv građanima da očitaju brojila za struju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Mar.2020

JP "Elektroprivreda Srbije" saopštila je danas da će u toku vanrednog stanja zbog epidemije koronavirusa uložiti maksimalne napore da u okviru redovnih aktivnosti očita brojila svih kupaca, poštujući sve mere zaštite...Da bi se smanjila mogućnost kontakta i dodatno zaštitilo zdravl?e građana...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.