Izvor: Danas, 01.Jun.2022, 07:43

Požar u Zagrebu, bager pogodio gasnu cev, ima povređenih

U utorak uveče u centru Zagreba, na uglu Frankopanske ulice i Ilice zapalile su se gasneinstalacije na lokaciji na kojoj je bager pre samo nekoliko sati sanirao oštećenja vodovodne cevi. Iz vatrogasne službe je za N1 Zagreb rečeno da je bager pogodio gasnu cev i zapalile su se gasne instalacije.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Karambol u Zagrebu FOTO

Izvor: B92, 01.Jun.2022

Zagreb -- Četiri osobe povređene su u požaru u centru Zagreba izazvanom probijanjem gasovoda nakon popravke vodovodne cevi...Kako prenose hrvatski mediji, plinske instalacije zapalile su se oko 23 sata na lokaciji na kojoj je bager nekoliko sati ranije sanirao napukle vodovodne cevi...Iz zagrebačke...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.