Požar na deponiji u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jul.2017, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar na deponiji u Novom Sadu

Veći požar oko 17 časova zahvatio je gradsku deponiju na Rimskim šančevima.

Požar je stavljen pod kontrolu i radi se na zatrpavanju zahvaćenog područja zemljom. Nema povređenih i nema nikakve opasnosti po građane i njihovu imovinu, saznaje RTV.

Na terenu su ekipe vatrogasaca koje su, kako je saopštilo JKP "Čistoća", reagovale brzo i uspele da uspore dalje širenje vatre.

Jak vetar i visoka temperatura uzrokovali su da je požar zahvatio veću površinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << te će potpuno lokalizovanje potrajati najverovatnije još nekoliko sati.

Policija na autoputu usporava vozače, da ne bi došlo do nesreće. Neugodan miris sa požarom zahvaćene deponije oseti se u krugu od 25 kilometara, javlja reporter RTV.

"Radnicima našeg preduzeća i Vatrogasnoj brigadi su se priključile i ekipe drugih javno-komunalnih preduzeća u Novom Sadu, JKP "Vodovod i kanalizacija", JKP "Gradsko zelenilo" i JKP "Put", kao i nekoliko privatnih građevinskih firmi koje su nam ustupile mehanizaciju i ljude i zajedničkom akcijom se radi na potpunom saniranju požara", saopštili su iz JKP "Čistoća".

Osim cisterni sa vodom, doveženi su i kamioni zemlje koja se posipa na delove deponije koji su zahvaćeni vatrom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Požar na gradskoj deponiji u Novom Sadu stavljen pod kontrolu

Izvor: RTS, 06.Jul.2017

U popodnevnim časovima izbio je požara na Gradskoj deponiji u Novom Sadu, koji je brzom reakcijom vatrogasaca i radnika JKP "Čistoća" lokalizovan i stavljen pod kontrolu. . Radnicima preduzeća JKP "Čistoća" i Vatrogasnoj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.