Povodom četvrtog rođendana, Er Srbija snizila cene karata za više evropskih destinacija

Izvor: BKTV News, 21.Okt.2017, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povodom četvrtog rođendana, Er Srbija snizila cene karata za više evropskih destinacija

Letite po nižim cenama!

Avio-kompanija Er Srbija započeće veliku akcijsku promociju 23. oktobra, povodom predstojeće proslave svog četvrtog rođendana.

Od ponedeljka, Er Srbija nudiće putnicima karte za povratne letove po cenama od 109 evra do 199 evra za ekonomsku klasu.

Karte po ovim cenama biće dostupne od 23. do 29. oktobra, a odnose se na putovanja od 15. januara do 15. juna 2018. godine.

Karte se mogu kupiti po specijalnim rođendanskim >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << cenama na sajtu www.airserbia.com.

Tako po ovim specijalnim promotivnim cenama, uključujući sve takse i naknade, iz Beograda možete da letite za Amsterdam, Prag i Solun za 109 evra, za Veneciju po ceni od 119 evra, u Atinu, Kopenhagen, Frankfurt i Cirih za 129 evra, Diseldorf, Rim, Stokholm i Štutgart za 139 evra, do Milana, Brisela i Beča i nazad stići ćete za 149 evra, u London možete po ceni od 159 evra, u Berlin i Hamburg za 179 evra, dok za Pariz treba izdvojiti 199 evra.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.