Izvor: SEEbiz.eu, 16.Feb.2011, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povjerenstvo: MIG-ovi su se sudarili, nije bilo kvara

ZAGREB - Dva vojna zrakoplova koji su u rujnu prošle godine pali u okolici Slunja ipak su se sudarila! Potvrdio je to Goran Strmečki, predsjednik Povjerenstva koje je vodilo istragu oko pada aviona. Strmečki je na konferenciji za novinare kazao da na avionima nije bilo nikakvog kvara.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

SUDAR OBORIO HRVATSKE MIGOVE

Izvor: Kurir, 16.Feb.2011

ZAGREB- Uzrok rušenja dva lovačka aviona MiG-21 Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva, koja su se srušila 23. septembra prošle godine na vojnoj vežbi u blizini Slunja je sudar, prenose hrvatski mediji...ZAGREB- Uzrok rušenja dva lovačka aviona MiG-21 Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva, koja su se srušila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.