Povećane plate u Državnoj revizorskoj instituciji

Izvor: S media, 26.Maj.2010, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povećane plate u Državnoj revizorskoj instituciji

Skupština Srbije usvojila je danas izmene Zakona o Državnoj revizorskoj instituciji (DRI) kojima se utvrdje povećanje plata članova tog tela zaduženog za kontrolu trošenja državnih para.

Izmenama zakona utvrdjeno je da predsednik Saveta DRI ima pravo na 30 odsto veću platu od plate ovlašćenog državnog revizora.

To znači da će plata predsednika Saveta DRI biti oko 180.000 dinara. Do sada je plata predsednika Saveta DRI bila 95.000 dinara.

Izmenama zakona utvrdjeno je da će potpredsednik i članovi Saveta DRI primati 90 odsto od osnovne plate predsednika Saveta DRI.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povećane plate u Državnoj revizorskoj instituciji

Izvor: EMportal, 26.Maj.2010

Skupština Srbije usvojila izmene Zakona o Državnoj revizorskoj instituciji, kojima se utvrđe povećanje plata članova tog tela zaduženog za kontrolu trošenja državnih para.

Nastavak na EMportal...

Povećane plate u Državnoj revizorskoj instituciji

Izvor: Capital.ba, 26.Maj.2010

BEOGRAD, Skupština Srbije usvojila izmjene Zakona o Državnoj revizorskoj instituciji, kojima se utvrđe povećanje plata članova tog tijela zaduženog za kontrolu trošenja državnih para. Izmjenama zakona utvrđeno je da predsjednik Savjeta DRI ima pravo na platu 30 odsto veću od plate ovlašćenog...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.