Povećan broj pacijenata na respiratorima u užičkoj bolnici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Avg.2020, 11:12

Povećan broj pacijenata na respiratorima u užičkoj bolnici

U užičkoj Opštoj bolnici trenutno je hospitalizovano 165 pacijenata pozitivnih i suspektnih na kovid-19, rekla je danas direktorka bolnice Jelena Raković Radivojević.

Ona je za Tanjug navela i da se na intenzivnoj nezi nalazi 18 pacijenata, od kojih je 11 na respiratoru, dok je juče u užičkoj bolnici bilo dvoje pacijenata na respiratoru.

U privremenoj kovid bolnici u Krčagovu trenutno se oporavljaju 44 pacijenta, a u specijalnoj bolnici "Čigota" smešteno je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 13 pacijenata, sa lakšom kliničkom slikom.

Užice ima najveći broj obolelih od kovida-19 u čitavom Zlatiborskom okrugu, ukupno 769, od kojih je preminulo 12 pacijenata, pokazuju podaci užičkog Zavoda za javno zdravlje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.