Potvrđeno za B92.net: Pomereno predstavljanje ekonomskih mera, Vučić u utorak o privredi

Izvor: B92, 29.Mar.2020, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno za B92.net: Pomereno predstavljanje ekonomskih mera, Vučić u utorak o privredi

Beograd -- Mere za oporavak srpske privrede biće predstavljene u utorak, potvrđeno je za portal B92.net.

Premda je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da će danas biti predstavljen program mera za oporavak srpske privrede, pogođene koronavirusom, prema poslednjim informacijama, to će biti učinjeno u utorak.

Vučić je ranije najavio da će to biti program sa procenom efekata, načinom finansiranja i tehnikom i tehnologijom sprovođenja, u cilju oporavka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ekonomije o posledicama epidemije virusa.

Predsednik je ukazao na to da srpska privreda trpi i da je veliki broj kompanija prinudno smanjio proizvodnju, ali da dobar deo njih nije otpuštao radnike zbog toga.

Vučić je pre par dana rekao da je to ozbiljan program, koji će pokazati da Srbija može brže od drugih da izađe iz ekonomskih problema u koje ju je epidemija koronavirusa uvukla.

Kako je naglasio, neće biti smanjenja plata i penzija, a "pored i posle života ljudi, koji su najvažniji, mere su od ključnog značaja".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.