Potvrđeno: Ekskluzivni lanac hotela dolazi u Srbiju

Izvor: B92, 04.Jun.2021, 18:27

Potvrđeno: Ekskluzivni lanac hotela dolazi u Srbiju

Beograd -- Lanac hotela "Vajsroj hotels end rizorts" (Viceroy Hotels & Resorts) dolazi u Srbiju.

To je najavio danas ambasador Srbije u SAD Marko Ðurić, nakon razgovora sa direktorkom globalne prodaje tog lanca Sem Torgerson.

"Srećan sam što mogu da najavim da Vajsroj hotels end rizorts dolazi u Srbiju. Velika zahvalnost Sem Torgerson na dobrim vestima", napisao je Ðurić na svom nalogu na Tviteru.

On je istakao da ta i slične investicije izdvajaju Srbiju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao povoljnu destinaciju za turizam i posao u ovom delu Evrope.

"Vajsroj hotels end rizorts", ugostiteljski brend koji potiče iz Los Anđelesa, objavio je ranije, kako su preneli mediji, da će 2021. otvoriti svoj prvi hotel sa pet zvezdica na evropskom kontinentu - luksuzni "Vajsroj Kopaonik Srbija".

Hotel će, prema navodima medija, imati 119 soba i penthaus, ski-bar, restoran, spa-centar, tri sale za sastanke, biblioteku, spoljni džakuzi, dečji klub i ski-servis.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

EKSKLUZIVNI LANAC HOTELA DOLAZI U SRBIJU! Stigla zvanična potvrda iz Amerike (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2021

Ugostiteljski brend potiče iz Los Anđelesa..Lanac hotela "Vajsroj hotels end rizorts" (Viceroy Hotels&Resorts) dolazi u Srbiju...To je najavio danas ambasador Srbije u SAD Marko Ðurić, nakon razgovora sa direktorkom globalne prodaje tog lanca, Sem Torgerson...- Srećan sam što mogu da najavim da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.