Potrošačke cijene u martu više za 0,8 odsto

Izvor: Capital.ba, 21.Apr.2021, 13:19

Potrošačke cijene u martu više za 0,8 odsto

SARAJEVO – Potrošačke cijene u Federaciji BiH /FBiH/ u martu u prosjeku su više za 0,8 odsto u odnosu na februar, saopšteno je iz Federalnog zavoda za statistiku. foto: pixabay Odjeća i obuća u prosjeku su skuplji za 4,1 odsto, prevoz za 2,2 odsto, hrana i bezalkoholna pića za 1,1 odsto, ostala dobra i usluge za 0,5 odsto, a zdravstvo za 0,1 odsto. Namještaj, aparati za domaćinstvo i redovno održavanje kuće u prosjeku su jeftiniji za jedan odsto, alkoholna pića i duvan za 0,1 odsto, >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << dok se u ostalim odjeljcima cijene u prosjeku nisu mijenjale. U martu ove u odnosu na isti mjesec prošle godine cijene u FBiH pale su za 0,3 odsto. Srna Чланак Potrošačke cijene u martu više za 0,8 odsto се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Potrošačke cijene u martu više za 0,8 odsto

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Apr.2021

Potrošačke cijene u Federaciji BiH u martu u prosjeku su više za 0,8 odsto u odnosu na februar, saopšteno je iz Federalnog zavoda za statistiku.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.