Potreban i drugi stimulativni paket?

Izvor: S media, 07.Jul.2009, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potreban i drugi stimulativni paket?

Vlada SAD treba da predvidi mogućnost usvajanja još jednog stimulativnog paketa za oživljavanje privrede, izjavila danas članica tima ekonomskih savetnika predsednika SAD Laura Tison.

Na međunarodnom stručnom seminaru u Singapuru, Laura Tison je rekla da prvi stimulativni paket, usvojen u februaru i vredan 787 milijardi dolara, daje rezultate sporije no što bi ona želela i da stoga treba, za svaki slučaj, predvideti i mogućnost odobravanja novih stimulativnih mera. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Ona je ukazala da bi sva sredstva iz eventualnog drugog vladinog stimulativnog paketa trebalo usmereti u realizaciju raznih investicionih projekata. “Stanje ekonomije sada je lošije no što bi to administracija želela. Privreda se još nije stabilizovana” rekla je ona.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.