Potpisan sporazum o saradnji između Univerziteta u Banjaluci i kompanije Hemofarm

Izvor: Capital.ba, 27.Mar.2024, 13:17

Potpisan sporazum o saradnji između Univerziteta u Banjaluci i kompanije Hemofarm

BANJALUKA – Rektor Univerziteta u Banjaluci Radoslav Gajanin i direktor Hemofarma u BiH Saša Urošević potpisali su Ugovor o naučno – stručnoj i poslovnoj saradnji. Foto: Dejan Desnica „Kako bismo dodatno jačali praktična znanja i vještine studenata, kontinuirano radimo na uspostavljanju i jačanju saradnje sa privredom, jer spoj znanja stečenog u amfiteatru sa praktičnim iskustvom koje studenti stiču na stručnoj praksi doprinose tome da naši alumnisti budu traženi na tržištu rada. Cilj Univerziteta i svih fakulteta jeste da se povećava dio praktične nastave za studente, a upravo na tom putu veliku ulogu ima i ovaj ugovor koji će, između ostalog, doprinijeti jačanju naučno-istraživačkog rada, što je jedan od strateških...

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Potpisan sporazum o saradnji između Univerziteta u Banjaluci i kompanije Hemofarm

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Mar.2024

BANJALUKA - Rektor Univerziteta u Banjaluci Radoslav Gajanin i direktor Hemofarma u BiH Saša Urošević potpisali su Ugovor o naučno – stručnoj i poslovnoj saradnji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.