Postpopisna anketa u Sremu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2022, 14:56

Postpopisna anketa u Sremu

U sklopu aktivnosti na popisu stanovništva koje su sprovedene u oktobru i početkom novembra ove godine od 2. do 11. decembra biće sproveden kontrolni popis stanovništva. Kontrolni popis obuhvatiće i naseljena mesta na teritoriji Srema i predstavlja svojevrsnu postpopisnu anketu čija je svrha provera ispravnosti podataka.

Na teritoriji grada Sremska Mitrovica ( Sremska Mitrovica, Laćarak, Mačvanska Mitrovica), u periodu od 02.12.2022 do 11.12.2022 , obavljaće se kontrolni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << popis stanovništva.

Popisivači neće ići od kuće do kuće nego će metodom slučajnog izbora pozvoniti na vrata nekih domaćinstava, i osobi koja može da da podatke postaviti nekoliko pitanja.

Kontrolni popis u Rumi obuhvatiće samo četiri popisna kruga koja su izabrana slučajnim uzorkom , a za taj posao biće angažovana četiri popisivača. Seoske sredine u Rumi neće biti obuhvaćene ovim kontrolnim popisom.

Kontrolni popis stanovništva , domaćinstava i stanova 2022. godine biće sproveden u ukupno 19 popisnih krugova u Sremu, među kojima su i Šid, Adaševci, Kupinovo, Šimanovci, Stara Pazova, Vojka, Inđija , Krčedin i Vrdnik

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.