Pošti Srbije zlatni sertifikat u medjunarodnom saobraćaju

Izvor: Beta, 21.Feb.2020, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pošti Srbije 'zlatni sertifikat' u medjunarodnom saobraćaju

Medjunarodni biro Svetskog poštanskog saveza (SPS) dodelio je Pošti Srbije "Zlatni A sertifikat za upravljanje kvalitetom u medjunarodnom poštanskom saobraćaju", saopšteno je danas."Sertifikat nivoa A (Zlato)" je najvišeg ranga i SPS ga dodeljuje poštanskim upravama za koje se, na osnovu metodologije za sertifikovanje upravljanja kvalitetom, utvrdi da poštuju najviše međunarodne standarde i procedure u poštanskom saobraćaju. Taj sertifikat traje tri godine."Zlatni standard" će Pošti Srbije biti zvanično uručen na 27. Кongresu Svetskog poštanskog saveza, u avgustu ove godine u Abidžanu, u Obali Slonovače, obavestio je v.d. direktorku Pošte Srbije Miru Petrović generalni direktor SPS Bišar Husein.Pošta Srbije je saopštila da se time potvrđuje da ona "u svemu ispunjava najviše medjunarodne standarde i propise u obavljanju medjunarodnog poštanskog saobraćaja".Odnosno, piše u saopštenju o tome, da se "prijem, prerada, prenos i uručenje poštanskih pošiljaka u medjunarodnom poštanskom saobraćaju pružaju strogo u skladu sa definisanim aktima i po najvišim standardima Svetskog poštanskog saveza".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Pošti Srbije 'zlatni sertifikat' u međunarodnom saobraćaju

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Feb.2020

Međunarodni biro Svetskog poštanskog saveza (SPS) dodelio je Pošti Srbije "Zlatni A sertifikat za upravljanje kvalitetom u međunarodnom poštanskom saobraćaju", saopšteno je danas..."Sertifikat nivoa A (Zlato)" je najvišeg ranga i SPS ga dodeljuje poštanskim upravama za koje se, na osnovu metodologije...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.