Pošta zapošljava dostavljače i vozače: Ovo su uslovi

Izvor: B92, 01.Sep.2023, 17:29

Pošta zapošljava dostavljače i vozače: Ovo su uslovi

JP ''Pošta Srbije'', usled širenja asortimana usluga i daljeg razvijanja poštanske mreže, zapošljava nove izvršioce na pozicijama dostavljača i vozača.

Kako je navedeno u saopštenju tog preduzeća, JP ''Pošta Srbije'' omogućava zasnivanje radnog odnosa na određeno vreme, s mogućnošću prelaska na neodređeno vreme.

Za dostavljače početna neto zarada je od 55.000 RSD, a za vozače "B" i "C" kategorije od 51.000 RSD.

Osim toga, zaposleni imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pravo na godišnji odmor od 20 do 30 radnih dana.

Za poziciju dostavljača potrebno je imati III ili IV stepen stručne spreme i položen vozački ispit "B" kategorije.

Ove pozicije su otvorene u Beogradu (Novi Beograd, Palilula, Savski venac, Zvezdara, Čukarica, Voždovac, Stari grad, Zemun, Surčin, Grocka, Rakovica, Vračar, Mladenovac, Lazarevac, Obrenovac), Pančevu i Novom Sadu.

Za poziciju vozača "B" kategorije potreban je III ili IV stepen stručne spreme i položen vozački ispit "B" kategorije, a pozicije su otvorene u Beogradu (Zemunu), Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici.

Konkurs je takođe otvoren za vozače "C" kategorije u Beogradu (Zemun), Novom Sadu i Nišu, a uslovi za ovo radno mesto su III ili IV stepen stručne spreme, CPC sertifikat i položen vozački ispit "C" kategorije.

Kandidati podatke mogu dostaviti putem elektronske prijave popunjavanjem onlajn formulara na zvaničnom veb sajtu Pošte Srbije ili na sledeću adresu: Funkcija upravljanja kadrovima, Sektor za razvoj, Takovska 2, 11120 Beograd, PAK: 135403, sa obaveznom naznakom za koji se posao, grad i opštinu kandidat prijavljuje.

Više informacija o uslovima konkursa i obrazac za prijavu dostupno je na njihovoj web stranici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pošta objavila da zapošljava vozače i dostavljače: Početna plata od 51.000 dinara

Izvor: Radio 021, 02.Sep.2023, 09:43

Javno preduzeće Pošta Srbije saopštilo je da je otvoren konkurs za prijem radnika na pozicijama dostavljača i vozača.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.