Pošta Srbije proglasila pobednice nacionalnog konkursa 100 uspešnih poslovnih žena (VIDEO)

Izvor: Beta, 26.Maj.2022, 14:53

Pošta Srbije proglasila pobednice nacionalnog konkursa '100 uspešnih poslovnih žena (VIDEO)

Pošta Srbije proglasila je danas pobednice prvog nacionalnog konkursa "100 uspešnih poslovnih žena", pod sloganom "Najbolje tek dolazi", kojom se pridružila inicijativi i planovima vlade Srbije za podršku ženskom preduzetništvu i unapredjenju položaja žena na tržištu rada."Želja Pošte Srbije da sa ovim projektom osnaživanja ženskog preduzetništva pruži mogućnost da imaju efikasnije poslovanje, da mogu da u teškim vremenima promovišu svoje usluge i proizvode", kazao je v.d. forektora Pošte Srbije Zoran Djordjević na svečanosti u Palati Srbija.On je istakao da će odabrane preduzetnice dobiti podršku od Pošte Srbije u svakom segmentu kada su u pitanju reklama, brošure i promovisanje.Dogovoreno je, kako je naveo, i da svih stotinu odabranih žena dobije mogućnost sklapanja ugovora sa poštom, po najpovoljnijim uslovima, kojim bi na neko vreme imale pogodnosti pri plasmanu svoje robu i usluga u inostranstvo. Djordjević je istakao da je važno da se žene podrže u poslovanju, kako bi bile samostalne i ekonomski nezavisne, a očekije da se projekat nastavi i narednih godina.Pošta Srbije je konkurs "100 uspešnih poslovnih žena" namenila ženama preduzetnicama, osnivačima i zakonskim zastupnicama malih preduzeća sa teritorije čitave zemlje, sa ciljem da pomogne osnaživanje i promociju ženskog preduzetništva kroz afirmaciju biznisa čije su vlasnice žene, kao i njihovu veću ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Pošta Srbije proglasila pobednice nacionalnog konkursa `100 uspešnih poslovnih žena`

Izvor: Beta Video, 26.Maj.2022

BEOGRAD - Pošta Srbije proglasila je danas pobednice prvog nacionalnog konkursa ``100 uspešnih poslovnih žena``, pod sloganom ``Najbolje tek dolazi``, kojom se pridružila inicijativi i planovima vlade Srbije za podršku ženskom preduzetništvu i unapredjenju položaja žena na tržištu rada. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.