Pošta Srbije podržava Komercijalnu banku i njene korisnike

Izvor: Beta, 21.Apr.2021, 16:36

Pošta Srbije podržava Komercijalnu banku i njene korisnike

Čelni ljudi Pošte Srbije i Komercijalne banke koja posluje u okviru NLB grupe razgovarali su danas o različitim modalitetima saradnje u narednom periodu.Dogovoreno je potpisivanje Krovnog memoranduma o saradnji i definisanje poverenih poslova koje će Pošta Srbije uskoro pružati u ima i za račun Komercijalne banke i formiranje stručnih timova koji će raditi na realizaciji operativnih planova, saopštila je Pošta.Planirano je da klijenti Кomercijalne banke usluge mogu da dobiju i u više od 1.500 poslovnica Pošte u Srbiji."Zajednički nam je cilj postizanje novog rasta i obima usluga, kao i projekti koji će doneti inovacije zasnovane na novim partnerstvima, sa benefitima za korisnike i društvo u celini" rekao je vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Djordjević.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Buduća saradnja: Na šalterima Pošte i poslovi Komercijalne banke

Izvor: N1 televizija, 21.Apr.2021

Pošta Srbije saopštila je danas posle sastanka rukovodstva tog javnog preduzeća i Komercijalne banke koja posluje u okviru NLB grupe da će "u najskorijem roku" biti pripremljen i potpisan "Krovni memorandum o saradnji", uz definisanje poverenih poslova koje će Pošta pružati u ime i za račun te...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.