Posle remonta više goriva iz NIS-a

Izvor: B92, 20.Okt.2014, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle remonta više goriva iz NIS-a

Naftna industrija Srbije saopštila je da je uložila 1,9 milijardi dinara u dodatnu modernizaciju Rafinerije nafte u Pančevu, u okviru planskog remonta.

Kako se navodi u saopštenju, to će omogućiti veću proizvodnju kvalitetnih derivata, povećati efikasnost proizvodnih procesa i obezbediti još pouzdaniji rad rafinerijskih postrojenja.

Dodaje se da je tokom remonta završeno više od 70 projekata, od čega su 33 projekti investicionog održavanja, dok su ostalo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nove investicije.

Kako se navodi, nakon realizacije niza investicionih projekata u toku proteklih mesec dana u rafineriji nafte Pančevo omogućena je stabilna i povećana proizvodnja dizela, mlaznog goriva i benzina vrhunskog kvaliteta standarda Evro 5.

Na ovaj način kompanija je spremna da odgovori povećanim potrebama tržišta u regionu i Evropskoj uniji za kvalitetnim naftnim derivatima, piše u saopštenju NIS-a.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U modernizaciju rafinerije NIS uložio 1,9 milijardi dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2014

Naftna industrija Srbije (NIS) je uspešno završio dodatnu modernizaciju rafinerijskih kapaciteta u Pančevu, što će omogućiti veću produkciju kvalitetnih derivata i efikasniju proizvodnju, saopštio je NIS...Modernizacija je realizovana u okviru planskog remonta koji je trajao od 1. do 30. septembra,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

NIS u modernizaciju Rafinerije Pančevo uložio 1,9 milijardi dinara

Izvor: SEEbiz.eu, 20.Okt.2014

BEOGRAD - Remont će omogućiti veću proizvodnju kvalitetnih derivata, povećati efikasnost proizvodnih procesa i obezbediti još pouzdaniji rad rafinerijskih postrojenja.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.