Porez duguju privatnici, a ne državne firme

Izvor: Mondo, 28.Dec.2011, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porez duguju privatnici, a ne državne firme

Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je danas da je 95 odsto poreskih dužnika iz privatnog sektora i da će se izmenama zakona javnio znati ko duguje državi i koliko.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Apsolutna većina poreskih dužnika privatnici

Izvor: Beta, 28.Dec.2011

BEOGRAD, 28. decembra 2011. (Beta) - Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je u sredu da je 95 odsto poreskih dužnika iz privatnog sektora i da će izmenama Zakona o poreskom postupku i administraciji biti om.

Nastavak na Beta...

Cvetković: Otkrićemo ko su dužnici

Izvor: B92, 28.Dec.2011

Beograd -- Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je da je 95 odsto poreskih dužnika iz privatnog sektora i da je loše da podaci o poreskim dužnicima budu tajni..."Loše je da to bude tajni podatak. U tom kontekstu u sklopu zakona koji prate ovaj budžet predložena je izmena, koja će omogućiti...

Nastavak na B92...

Najviše poreskih dužnika u Srbiji iz privatnog sektora

Izvor: Capital.ba, 28.Dec.2011

BEOGRAD, Premijer Srbije Mirko Cvetković rekao je da je 95 odsto poreskih dužnika iz privatnog sektora i da će se izmjenama zakona koji prate budžet znati ko duguje državi i ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.