Poreski obveznici mogu lako da evidentiraju sve svoje poslovne objekte: Evo kako VIDEO

Izvor: B92, 14.Okt.2021, 13:40

Poreski obveznici mogu lako da evidentiraju sve svoje poslovne objekte: Evo kako VIDEO

Beograd -- Od 1. oktobra na portalu Poreske uprave ePorezi svim poreskim obveznicima omogućena je funkcionalnost da evidentiraju sve svoje poslovne objekte.

Prijava poslovnih objekata ovim putem prvi je korak ka uvođenju novog sistema fiskalizacije, objavio je ministar finansija Siniša Mali na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Proces prijave pogledajte u videu:

B92 je organizacija koja brine o zaštiti životne sredine. Mi ublažavamo štetu nastalu zagađenjem u avio-saobraćaju i ulažemo napore da se smanji emisija izduvnih gasova. climatecare.org

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Sutra počinje prijava"

Izvor: B92, 14.Okt.2021

Beograd -- Ministar finansija Siniša Mali najavio je da 15. oktobra počinje prijavljivanje poreskih obveznika za subvencije države za prelazak na novi model fiskalizacije...Siniša Mali je rekao da je pitanje subvencija definisano Uredbom Vlade Republike Srbije, kojom se predviđa da će obveznicima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.