Popuštanje mera na jugu, picerije dostavljaju hranu

Izvor: B92, 23.Apr.2020, 08:32

Popuštanje mera na jugu, picerije dostavljaju hranu

Đenova -- Picerijama i drugim restoranima od ponedeljka će ponovo biti dozvoljeno dostavljanje hrane u Kampaniji i glavnom gradu tog regiona na jugu Italije - Napulju.

Predsednik Kampanije doneo je odluku o restoranima nakon sastanka sa stručnjacima, što će omogućiti pokretanje poslovanja više hiljada picerija u Napulju koje su bile zatvorene duže od mesec dana zbog restriktivnih mera uvedenih u borbi protiv virusa kovid-19.

Vlasnici picerija ocenili su da nema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potrebe za zabranom kućne dostave ako se obavlja oprezno, uz zaštitu, a ističu da se pica priprema u pećnicama sa izuzetno visokom temperaturom.

Italijanski mediji su javili u ponedeljak da u Napulju, prvi put od izbijanja virusa kovid-19 na jugu Italije, nije bilo novih slučajeva zaraženih.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.