Popularni lanac kafeterija koji posluje i u Srbiji uskoro stiže u komšiluk

Izvor: B92, 28.Avg.2023, 10:09

Popularni lanac kafeterija koji posluje i u Srbiji uskoro stiže u komšiluk

Starbaks (Starbucks) uskoro stiže u Crnu Goru.

Kada je u julu prošle godine tadašnji gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković najavio da će popularni lanac kafeterija Starbaks otvoriti svoj objekat u Podgorici, to je izazvalo veliku reakciju javnosti.

Kako je tada rečeno, Starbaks je svoju kafeteriju trebalo da otvori do kraja 2022. godine, u okviru investicije od pet miliona evra, prenosi Seebiz.

Ipak, od tada, pa do danas, javnost je ostala uskraćena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o informaciji kada će Podgoričani moći da uživaju u ispijanju popularne kafe.

Sa vlasnicima čuvene franšize sarađuje kompanija Zeren Holding, koja i dovodi Starbaks u Crnu Goru.

Kako ističu, projekat se aktivno nastavlja.

"I mi, jednako kao i vi želimo da se ovaj projekat što pre realizuje u Crnoj Gori. Projekat se aktivno nastavlja. Svi naši napori su usmereni u ovom pravcu. Iako se trenutno ne oglašavamo mnogo, građani Crne Gore treba da znaju da se ulažu svi napori da se Starbaks otvori što je pre moguće", naveli su iz kompanije Zeren Holding za portal Kolektiv.me.

Prema ranijim najavama, otvaranjem Starbaksa, trebalo bi da bude obezbeđeno 50 novih radnih mesta.

Pročitajte još:

Trgovinski gigant stiže u komšiluk – i to na tri lokacije

Otkriveno: Stiže li Pepco u komšiluk?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.