Izvor: Danas, 02.Dec.2022, 22:11

Popović: Svaki ratni zločin mora biti procesuiran

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je danas u razgovoru sa predsednicom Međunarodnog rezidualnog mehanizma za krivične tribunale Grasielom Santanom da Srbija stoji na stanovištu da svaki ratni zločin mora biti procesuiran i adekvatno kažnjen i da ispunjava svoje obaveze prema Mehanizmu, u skladu sa svojim zakonskim obavezama.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Popović: Svaki ratni zločin mora biti procesuiran i adekvatno kažnjen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2022

Srbija ispunjava svoje obaveze prema Mehanizmu u skladu sa svojim zakonskim obavezama, istakla je ministarka pravde Maja Popović tokom sastanka sa predsednicom Međunarodnog rezidualnog mehanizma za krivične tribunale Grasielom Santanom...Popović je naglasila da Srbija stoji na stanovištu da svaki...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.